FANDOM


Welcome to the Krydda WikiaEdit

Det här är egentligen bara min personliga receptsamling fast tillgänglig för mina fans :-)

Describe your topicEdit

Jag försökte ha ett matblogg för..ganska länge sedan, jag tänkte nog att en massa okända människor på internet skulle läsa den och säga hur fantastisk jag var. Jag blev inte kändis och jag tröttnade ganska fort, bloggformatet passar inte riktigt när man ibland lagar mat tre gånger om dagen och ibland inte alls på veckor eller månader. Nu försöker jag med en wiki istället.

Det passar bra att ha mina recept här, dels för att jag lätt kan dela med mig av dem men lika mycket för att det är lätt att ändra dem. Jag hittar hela tiden sätt att göra saker bättre eller annorlunda och det blev jättekonstigt i en blogg att gång på gång gå tillbaks och redigera ett inlägg som var flera månader gammalt. Jag kommer att uppdatera det jag skriver här allteftersom, inte för att det nödvändigtvis är bästa sättet att göra det på utan för att det är hur jag gillar att göra det på. Det är ett sätt som funkar, och ibland förklarar jag också varför det funkar.

En del är bara kopierade rätt av från internet eller kokböcker. Försöker inte ta cred från någon annan, det är bara mer praktiskt för mig att ha allt på ett ställe och då vet man dessutom att det finns kvar. Dessutom har jag oftast trixat lite med dem eller så har jag åtminstone en del kommentarer om det jag lagat. Hur som helst så tar jag bara med sånt som jag verkligen tycker är fantastiskt så jag hoppas att det är minst lika gott som det låter!

Latest activityEdit

Photos and videos are a great way to add visuals to your wiki. Find videos about your topic by exploring Wikia's Video Library.